START NETRADIO

Lige nu spiller vi

 

Månedens Ildsjæl

 

Efter vi har fundet en hel del ildsjæle i området, og der er med sikkerhed mange flere, har vi valgt at holde en pause.
Vi har kåret en vinder blandt alle indstillere gennem 2012.
Stine Holst Løkkegaard Kvejborg i Snedsted er glad for sin søns børnehave.
Så glad, at hun giver den check på 1000,-, hun lige har vundet på Limfjord Plus videre til børnehaven.
Men rent faktisk er det også indirekte Børnehaven Krudtuglen i Sønderhås fortjeneste, at hun overhovedet har vundet checken.
Forhistorien skal findes i Limfjord Plus’ Månedens Ildsjæl, hvor alle i løbet af året har mulighed for at indstille personer, der af en eller anden grund har gjort sig fortjent til et skulderklap. Efter årsskiftet har vi trukket lod blandt alle, der i 2012 har indstillet personer til månedens ildsjæl, og pilen stoppede ved Stine Holst Løkkegaard Kvejborg.
Og hendes første ord ved overrækkelsen af checken v ar næsten, at den skulle Børnehaven Krudtuglen have!
Her er indstillerens søn nemlig rigtigt glad for at gå og det var det, den oprindelige indstilling til månedens ildsjæl handlede om.
Her indstillede Stine Holst Løkkegaard Kvejborg børnehavens leder, Sofie Mossøe for den store indsats, hun gør i børnehaven.
Min søn var i starten så ked af at skulle i børnehave, at vi havde en frygtelig start på dagen hver morgen, fortæller Stine Kvejborg.
Så skiftede vi til Børnehaven Krudtuglen og vi har nu fået den gladeste dreng og det er mit indtryk, at Sofie Mossøe nærmest kan trylle.
Hun og de andre ansatte skaber de allerbedste rammer for vores søn og det er vi så taknemmelige for.
Stine Holst Løkkegaard Kvejborg giver altså sin gevinst videre til Krudtuglen, som med den uventede check uden tvivl vil finde måder at glæde de cirka 25 børn med.